top of page

HELDAGSSEMINARIER

Målgrupp: Heldagsseminarier ges för högst 12 deltagare och riktar sig till individer, par och grupper som vill få en djupare insyn i den inre och yttre dialogens möjligheter att bidra till balans, harmoni och glädje inom och mellan människor.

 

I seminariet använder vi vardagsnära exempel för att närmare belysa hur deltagarna kan tänka och uttrycka sig om de vill...

  • Utveckla sin förmåga att möta utmanande situationer, personer och beteenden (sina egna och andras).

  • Vara en mer stödjande, stärkande och konstruktiv kraft i sitt eget eller någon annans liv.

  • Verka för ömsesidig förståelse och underlätta samarbete och samlevnad.

Var & När: Öppna heldagsseminarier ges förnärvarande i Löddeköpinge på Barsebäcksvägen 60, 246 30 Löddeköpinge. Datum och tider finns längre ner på sidan. Klicka här om du vill gå direkt dit!

 

Har du önskemål om annan ort eller annat datum eller vill boka ett seminarium för en egen grupp utan utomstående deltagare så hör av dig så försöker vi lösa det.

För föreningar, skolor, hälsa/sjukvård, kommuner och övrig privat- och offentlig verksamhet erbjuder vi även anpassade lösningar. Kontakta någon av oss om du önskar mer information!

Pris & Betalning: Pris för deltagande i seminariet är 900 kr/deltagare. Fika för- och eftermiddag ingår, penna och papper likaså. För privatpersoner är priset inklusive moms. Betalar momspliktig verksamhet är priset exklusive moms. Betalning sker enligt överenskommelse.

 

Frågor & Bokning: Frågor besvaras på ola@konstruktivkommunikation.com och 0733-94 53 88. Här tar jag även emot bokningar. Bokar ni via mejl så ange namn och telefonnummer. Anmäler ni flera deltagare vänligen ange även deras namn och telefonnummer. Deltagande erbjuds i mån av plats. PDF finns här!

Öppna heldagsseminarier i Löddeköpinge 2024

Datum

Juni: 1, 23.

Juli: 6, 20.

Augusti: 3, 17, 31.

September: 14.

Oktober: 5, 19.

November: 2, 16, 30.

December: 21.

En kalender med datum för både seminarier och träningstillfällen hittar du i menyn!

Datum
bottom of page