top of page

TRÄNING & UTBILDNING

Målgrupp: Träning i Kommunikativt Ledarskap med Klassiskt Klarspråk riktar sig till individer, par och grupper och genomförs med lägst 5 och högst 8 deltagare.

 

Deltagande i tre träningar inom 6 månader innebär genomförd grundutbildning i ”Kommunikativt ledarskap för ömsesidig förståelse med Klassiskt Klarspråk”. Därefter erbjuds möjlighet till fördjupning om så önskas.

 

Upplägg och studiematerial är bland annat utformat för att ge praktiska erfarenheter och fördjupad förståelse av hur du kan tänka, förstå dina egna och andras känslor och reaktioner och använda språket om du vill...

  • Utveckla din förmåga att möta utmanande situationer, personer och beteenden (egna och andras).

  • Vara en mer stödjande, stärkande och konstruktiv kraft i ditt eget eller någon annans liv.

  • Verka för ömsesidig förståelse och underlätta samarbete och samlevnad.

Detta är några exempel på vad du lär dig mer om när du deltar i träning och utbildning med Klassiskt Klarspråk och hur du ökar dina möjligheter att bidra till balans, harmoni och glädje inom och mellan människor.

Var & När: I nuläget erbjuds öppna träningar i Löddeköpinge, Grevie, Linköping, Motala och Norrköping. Datum för träning i Löddeköpinge och Grevie finner du längre ner på sidan. Klicka här om du vill gå direkt dit.

 

Träningen löper från fredag kväll till söndag eftermiddag med start fredag kl. 19.00-21.30, fortsättning lördag 09.00-17.00 och avslutning söndag 09.00-17.00.

Har du önskemål om att träna på annan ort eller annat datum eller vill boka en träning för en egen grupp utan utomstående deltagare så hör gärna av dig så ska vi försöka lösa det.

 

För föreningar, skolor, hälsa/sjukvård, kommuner och övrig privat- och offentlig verksamhet erbjuder vi även anpassade lösningar. Kontakta oss om ni önskar mer information!

Priser & Betalning: Priset för träning i Löddeköpinge och Grevie är 2500 kr/deltagare. I Löddeköpinge och Grevie har vi tillgång till egna utbildningslokaler varför priset för träning på annan ort kan bli ett annat.

Studiematerial, fika för- och eftermiddag samt penna och papper ingår. För privatpersoner är angivet pris inkl. moms. Betalar momspliktig verksamhet är priset exkl. moms. Betalning sker enligt överenskommelse.

 

Bokning: Görs via mejl eller tfn. Görs bokning via mejl vänligen ange namn, tfn och antal personer. Anmäler ni flera deltagare vänligen ange även deras namn, epost och telefonnummer. Deltagande erbjuds i mån av plats.

Frågor: Frågor om träning i Löddeköpinge besvaras av Ola Andersson på ola@konstruktivkommunikation.com och 0733-94 53 88. PDF finns här!

 

Frågor om träning i Grevie besvaras av Maylie Andersson på maylie.andersson@adito.se och 0707-48 15 11. PDF finns här!

 

Frågor om träning i Linköping, Motala eller Norrköping besvaras av Catarina Hed på cattihed@gmail.com och 0703-18 13 09. PDF finns här!

Om Löddeköpinge: Är du inte bekant med orten så ligger Löddeköpinge på Skånes västkust några kilometer från Öresund med fina möjligheter till bad i småbåtshamn och strand, naturaktiviteter, golf och matupplevelser.

Övernattning: I Löddeköpinge finns många varierande övernattningsmöjligheter. Bland annat på Badhotellet Barsebäckstrand, Barsebäck ResortSundblick B&BBarsebäcks Vandrarhem och Barsebäckstrands Camping.

Löddeköpinge

2024

Juni: 7-9 & 28-30

Juli: 12-14 & 26-28

Augusti: 9-11 & 23-25

September: 6-8 & 27-29

Oktober: 11-13 & 25-27

November: 8-10 & 22-24

December: 6-8 & 13-15

Grevie

2024

Maj: 24-26

Juli: 26-28

September: 13-15

November: 8-10

En kalender med datum för både seminarier och träningstillfällen hittar du i menyn.

 

Mer information finns även på Klassiskt Klarspråks hemsida klassisktklarsprak.se.

Orter & Datum
bottom of page